Coachingsproduct Succes! Erkenning of voldoening?!

 Het boek in de praktijk

Meerdere elementen in het boek spreken je aan om verder onder de loep te nemen. Je wilt graag per hoofdstuk de diepere betekenis voor jou achterhalen en bepalen op welke wijze je hiermee effectief een stap richting je eigen succes kunt maken. Het geheel overziend wil je een stappenplan maken om vanuit voldoening succesvol te worden. 

We bieden je graag het volgende traject aan: intake, een hoofdstuk per sessie, afronding bestaande uit 12 uur coaching (bijeenkomsten van 1,5/2 uur)

De tastbare uitkomst voor je is een stappenplan hoe je vanuit voldoening succesvol kunt worden. 

Zicht op je toekomst; modulaire opbouw: 

Module 1

Je hebt al goed zicht op je sterke punten en je ontwikkelpunten in het behalen van jouw succes. Daarbij heb je al een beeld bij je passie(s) of missie waarbij je goed weet welke gedragingen je daarbij op een effectieve manier bij helpen. Echter, je bent nog op zoek naar jouw effectieve balans in erkenning en voldoening.  

We bieden je graag het volgende traject aan: intake, 1 dagdeel of 2 sessies van 1,5/2 uur, afronding van in totaal 6 uur coaching. De tastbare uitkomst is een helder zicht op jouw balans en hoe daarmee succesvol te zijn. 

Module 2

Je hebt al goed zicht op je sterke punten en je ontwikkelpunten in het behalen van succes binnen je huidige setting. Je hebt enigszins zicht op wat je drijfveren zijn en je wensen qua toekomst. Je ervaart nog wel een onbalans in de thematieken van het boek en je bent nog op zoek naar jouw effectieve balans in erkenning en voldoening.  

We bieden je graag het volgende traject aan: intake, 2 dagdelen of 4 sessies van 1,5/2 uur, afronding van in totaal 12 uur coaching.

De tastbare uitkomst is een helder zicht op je missie, hoe jouw succesfactoren in te zetten en methoden om faalfactoren te verminderen. Tevens krijg je helder zicht op jouw balans en hoe daarmee succesvol te zijn. 

Module 3

Je ervaart ontevredenheid bij (aspecten) in je huidige werk(omgeving). Je hebt behoefte om een helder beeld te krijgen bij wat jouw drijfveren precies zijn en hoe je missie luidt. Tevens wil je precies weten welke sterke punten en welke ontwikkelpunten je hierbij hebt en hoe deze om te zetten in succes. Tenslotte wil je hierbij jouw effectieve balans in erkenning en voldoening bepalen.  

We bieden je graag het volgende traject aan: intake, persoonlijkheidsrapportage, 2 dagdelen, afronding van in totaal 14 uur.  

De essentiƫle aanvulling op menig loopbaantraject of ontwikkelassesment is dat we de relevante aspecten uit module 1 integreren in het gehele traject. Hiermee tackelen we een veelvoorkomende blokkade in het gaan leven van de persoonlijke missie en daarmee succesvol zijn, binnen of buiten de organisatie.